Zzp’er levert het onderwijs kwaliteit!

Waarom stelt een online platform OPENBAAR onderwijs zzp’ers / freelancers/ interims voor aan het onderwijs? Hier is toch goed geld aan te verdienen??

Juist daarom. Flex-Onderwijs – waar Flex-Advies onderdeel van is – wil de mogelijkheid bieden om onderwijsgeld in het onderwijs te houden en tegelijkertijd de onderwijskwaliteit te behouden en waar mogelijk te verhogen.

Door een online platform worden zelfstandigen sneller gevonden. Zelfstandigen zijn doorgaans goedkoper dus levert het naast kwaliteit ook geld op. Door dit platform GRATIS te houden voor scholen, het is immers openbaar, kan er nog meer geld in het onderwijs blijven. Dat helpt!

Wie er te vinden zijn
Flex-Advies geeft ruimte aan de onderwijs Adviseur, –Begeleider, –Coach en –Directie (schoolleiders) om zich voor te stellen zonder kosten aan een bemiddelaar. Scholen selecteren gemakkelijk op functie en/of specifieke kwaliteit en neemt vervolgens kosteloos contact op met de persoon naar keuze.

Hoe het werkt

  • De school heeft hulpvraag mbt interim of specifieke kwaliteit
  • De school geeft de voorkeuren aan
  • De school neemt contact op met de zelfstandigen die hier bij passen
  • De school en zelfstandigen bespreken samen de arbeidsvoorwaarden en invulling van de hulpvraag
  • De school krijgt ene factuur van de zelfstandige en betaalt deze

Geen tussenpartij dus
De school zoekt naar een bepaalde vorm van advies, klikt op een beschikbare zzp’er en neemt contact met hem/haar op. Het contact en de facturatie verloopt tussen school en zzp’er. Geen tussenpartijen, het kan!

Geen tijd om te zoeken?
Vul je wensen [eerste keer gratis] in via een flexaanvraag en de reacties komen in jouw mailbox.

Waarom stuurt Flex-Advies niet gewoon iemand?
Flex-Advies gelooft in de autonomie van de school en de zelfstandige. Dit zorgt voor kwaliteit en verantwoordelijkheid. En dan ook nog eens betaalbaar.

Uurtarief
Flex-Advies hanteert geen afspraken met betrekking tot uurtarieven. Dat kan gezien worden als Kartel. Alle zelfstandigen zijn vrij om een uurtarief te kiezen die zij vinden passen. Het is aan de school om af te wegen of dit het waard is.

 

Stuur deze pagina door naar een bekende


* Gegevens uit bovenstaande invulvelden worden niet opgeslagen