Zzp’er levert het onderwijs kwaliteit!

Het onderwijs moet beter, elke dag weer! Dat gunnen we vooral ook de kinderen. Gelukkig zijn er adviseurs willen helpen het onderwijs, en het werk van de leerkracht, effectiever en inhoudelijker maken. Deze adviseurs/begeleiders/coaches kunnen zich aansluiten hebben bij een bedrijf of ze doen het vanuit een zzp. 

Jan-Willem Duim kwam in zijn werk alsFlexLeerkracht op verschillende scholen waar hij ook verschillende zzp begeleiders/adviseurs tegen kwam.. Een van hen is Nihal Göktekin. Het leek Nihal en Jan-Willem een goed idee om een platform op te zetten waarbij de zzp-onderwijsadviseurs gemakkelijk gevonden kunnen worden. Het liefst gratis. Dat is gelukt!

Waarom?
Simpel.. door een online platform worden de zzp’ers sneller gevonden. Zzp’ers zijn doorgaans goedkoper dus levert het naast kwaliteit ook geld op. Door dit platform GRATIS te houden voor scholen, het is immers openbaar, kan er nog meer geld in het onderwijs blijven. Dat helpt!

Hoe werkt het dan?
De school zoekt naar een bepaalde vorm van advies, klikt op een beschikbare zzp’er en neemt contact met hem/haar op. Het contact en de facturatie verloopt tussen school en zzp’er. Geen tussenpartijen, het kan!

Het voordeel van een zzp’er

  • zzp’ers zijn doorgaans goedkoper.
  • zzp’ers zijn onafhankelijk.
  • zzp’ers zijn hun eigen visitekaartje.

Uurtarief

Omdat advies in vele verschillende variaties gegeven kan worden, hebben zzp’ers (in tegenstelling tot flex-leerkracht en flex-docent) geen minimaal en maximaal uurtarief. Het staat je vrij zelf de tarieven te bepalen en aan te passen.

 

Stuur deze pagina door naar een bekende

Friend Email
Enter your message

* Gegevens uit bovenstaande invulvelden worden niet opgeslagen